Kemer Belediye Başkanlığına Öğrencimiz Eylül geçti.

Kemer Belediye Başkanlığına Öğrencimiz Eylül geçti.

22.04.2019 320

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda Kemer Belediyesi´nin çocuk başkanı Tekirova Halit Narin İlkokulu öğrencisi Eylül Çelik oldu. Eylül, Başkan Necati Topaloğlu´ndan okullarıyla ilgili eksiklerinin giderilmesini istedi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kemer Tekirova Halit Narin İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Eylül Çelik, bir saatliğine Kemer Belediye Başkanı oldu. Okul Müdürü Ertan Gündoğan, Müdür Yardımcısı Kamil Bozkurt, Okul Aile Birliği Başkanı Naim Cesur, 4-A sınıfı öğrencileri Eylül Çelik, Selin Ateş, Sofia Deveci ve Alper Beyrek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu´nu ziyaret etti.

 

EYLÜL BAŞKAN OLDU

 

Başkan Topaloğlu, koltuğunu 10 yaşındaki Eylül Çelik´e bırakarak istek ve taleplerini sordu. Okulunun bahçe düzenlemesi, oyun ve spor sahası gibi bazı eksikleri olduğunu söyleyen Eylül, bu eksikliklerin giderilmesinde Kemer Belediyesi´nden destek istedi.

 

´EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ´

 

 

Çocuk başkanı tebrik eden Başkan Necati Topaloğlu, "Tekirova Halit Narin İlkokulu´na ve ilçedeki diğer okullara her zaman destek olacağız. Eğitime, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok önem veriyoruz. Sizin taleplerinizi her zaman dinleyip gereğini yapacağız" dedi.

 

TOPALOĞLU´NDAN BAYRAM MESAJI

 

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı büyük bir gururla kutladıklarını kaydeden Topaloğlu, "Çocuklarımızın ve tüm halkımızın bayramını kutluyor ve tüm günlerimizin bayram sevinci içinde geçmesini diliyorum" diye konuştu.

22-04-201922-04-201922-04-2019