Tekirova Halit Narin İlkokulu

Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://halitnarinio.meb.k12.tr

Adres - Tekirova Mah.7021 Sok No9 Kemer /Antalya

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Tekirova eskiden belde olup değişen büyük şehir kanunuyla Kemerin bir mahallesi olup üç tarafı dağlarla çevrili, yaklaşık 2500 kişinin daimi olarak yaşadığı deniz sahilinde bir tatil beldesidir. Tekirova kıyıları, denizinin temizliği ve berraklığının simgesi olan mavi bayrak sahibidir.

Adres - Tekirova Mah.7021 Sok No9 Kemer /Antalya

Ulaşım Okulumuzun bulunduğu Tekirova beldesine Antalya il merkezinden ve Kemer ilçe merkezinden araç ulaşımı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Antalya İl Merkezine 60 km uzaklıkta, Kemer ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.